Крик України

2 березня 2014

Севастополь може набути особливого статусу в Автономній республіці Крим після розширення його повноважень. Про це заявив речник Верховної ради Криму Володимир Константинов. Наразі Севастополь є містом державного значення в Україні. Декілька бійців «Беркуту» отримали російські паспорти.

30 екіпажів Військово-повітряних сил України заявили про свій вихід із них та перехід на бік Кримської Автономії. Військовослужбовці вступили до лав оборони Криму зі своїми бойовими машинами.

Влада Криму заявила про встановлення практично повного контролю над військовими частинами, дислокованими на території республіки. Загони самооборони кримчан заблокували злітні лінії всіх військових аеродромів, розташованих на території регіону. За словами представників влади, безліч військовослужбовців уже залишили свої частини та перейшли на бік народу.

Прем’єр Верховної ради Криму Сергій Аксьонов видав указ про перехід військовослужбовців ВМС України до Криму під контроль влади автономії. 

Після оголошення указу присягу на вірність мешканцям Криму виголосив командувач ВМС України Денис Березовський.

Вантажівка, де було майже півтонни тротилу, зупинили на в’їзді до Криму

Загони самооборони на в’їзді в Автономну Республіку Крим зупинили машину, в якій було майже півтонни тротилу, повідомляє “Перший канал” у неділю.

Інші події

22 лютого 2014

З 22 лютого на виїздах із Севастополя почали діяти блокпости, організовані добровольцями із місцевих громадських формувань, міліцією та ДАІ. У Керчі прихильники Євроінтеграції хотіли влаштувати мітинг. Керчани

23 лютого 2014

СЕВАСТОПОЛЬ ВЗЯВ ВЛАДУ У СВОЇ РУКИ! На мітингу “Народної волі”, в якому взяло участь понад 30000 осіб (Такої кількості народу на мітингу Севастополь не пам’ятає

24 лютого 2014

Керуючись думкою городян, висловленим на мітингу, голова Севастопольської міської адміністрації Володимир Яцуба 24 лютого оголосив про відставку. Під час переговорів про передачу повноважень у будівлі адміністрації

Поділіться подією

карта колишньої України

Ваш переклад

З якої мови ви хочете перекласти?
Введіть ваш переклад та пароль, пароль необов’язковий