Крик України

26 травня 2014

ДНР ВВОДИТЬ ВОЄННИЙ СТАН

На території проголошеної Донецької народної республіки у понеділок запроваджується військовий стан. Про це кореспонденту  ІТАР-ТАРС  повідомив голова президії Верховної ради ДНР Денис Пушилін.  

ТРИ БОЙОВІ ВЕРТОЛЬОТИ ЗС УКРАЇНИ ОБСТРІЛЯЛИ ЗАВОД “ТОЧМАШ” У ДОНЕЦЬКУ.

Внаслідок обстрілу постраждала одна людина.  

ЖУРНАЛІСТИ ПІД ОБСТРІЛОМ

Група російських та іноземних журналістів потрапила під обстріл з боку українських силовиків за півкілометра від міжнародного аеропорту Донецька. Наразі в аеропорту триває бій, за журналістами, які намагаються зняти те, що відбувається, стріляє снайпер з боку Української армії.  

ЗАГИНУВ МИРНИЙ ЖИТЕЛЬ

Внаслідок збройних зіткнень представників народного ополчення з бійцями нацгвардії в районі залізничного вокзалу Донецька загинув мирний житель. За наявними даними, він помер від уламкового поранення.  

АЕРОПОРТ ДОНЕЦЬКА ТИМЧАСОВО ПЕРЕЙШОВ ПІД КОНТРОЛЬ НАРОДНОГО ОПОЛЧЕННЯ

Міжнародний аеропорт імені Сергія Прокоф’єва, який був захоплений раніше українськими силовиками, тимчасово перейшов під контроль народного ополчення проголошеної Донецької народної республіки (ДНР). О 19:00 зіткнення в районі аеропорту відновилися”.  

ЗБИТО ДВА ВЕРТОЛЬОТИ ЗС УКРАЇНИ

Під час бойових дій у районі міжнародного аеропорту в Донецькій області сили ополчення проголошеної Донецької народної республіки збили два гелікоптери збройних сил України, заявив Пушилін.

Інші події

4 грудня 2013

Пройшов мітинг проти «Євромайдану», на який вийшло, за даними організаторів та міліції, від 12 до 15 тисяч учасників.

з 28 січня 2014 до 5 квітня 2014

До Донецька стягуються добровольці з усієї області, щоб захистити місто у разі, якщо туди перекинуться заворушення з української столиці. Люди організували цілодобову охорону адміністративних будівель та

6 квітня 2014

Мітингувальники у Донецьку  захопили будівлю  обласної держадміністрації, прорвавши кордон міліції. Працівники правоохоронних органів підігнали до будівлі водомети. Перед цим близько 2 тис. людей на площі Леніна провели мітинг на

Поділіться подією

карта колишньої України

Ваш переклад

З якої мови ви хочете перекласти?
Введіть ваш переклад та пароль, пароль необов’язковий